ESPORT DONA +

Des de la Mitja Marató de Vilanova neix aquest nou projecte que s´adhereix al programa Esport Dona+ i #Olimpicament que pretén fomentar i potenciar la pràctica esportiva entre el públic femení i aquells col·lectius menys inclosos.

Objectiu 10K-Mitja Marató

L’objectiu d’aquest projecte és fomentar l’esport, ajudar-te i motivar-te a preparar el proper 10K-Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú del pròxim 18 de desembre, i que puguis fer-ho a càrrec d’una entrenadora professional i titulada.

Els entrenaments són únics i exclusivament per al públic femení, gaudiràs d’una bona estona entrenant i coneixent a noves persones que busquen reptes similars i passar-ho bé fent esport.

ELS ENTRENAMENTS:

Lloc i hora: Els entrenaments seran cada dimarts i dijous de 18:00 a 19:00 a les Pistes d’Atletisme de Vilanova i la Geltrú.

Els entrenamnets començaran el dia 20 de Setembre i finalitzaran el dia 18 de desembre.

Com apuntar-me: Per poder participar en els entrenaments hauràs d´escriu-re un email a mitjamaratovilanova@gmail.com amb el teu nom dient que vols assistir al programa. Son totalment gratuïts.

Nivells:

Iniciació, des de Zero: Mai he corregut o fa molt de temps que no practico esport, i m’agradaria passar una bona estona i posar-me en forma.

Mig: Soc capaç de córrer 20 minuts, potser més, però necessito algú que em motivi o m´ajudi a millorar. Tinc pensat a fer la cursa de 10Km, o millorar la meva condició física

Nivell Avançat: Portes temps entrenant i ja has fet alguna cursa de 10Km, però ara tens pensats reptes més grans, t’agradaria preparar-te per fer la Mitja Marató de Vilanova o fer-ho més ràpid. Aquest és el teu grup.

No ho dubtis, ara és el teu moment!